Veiligheidskundige

wiens collega’s mogen rekenen op professionaliteit en gedrevenheid

Opleiding:
2016: Middelbaar Veiligheidskundige
1998: KMBO
1993: HAVO

Cursussen:
VOL-VCA, BHV
Praktijktrainingen: Watervoerende armaturen, Kleine blusmiddelen, Onafhankelijke adembescherming, Herhaling Onafhankelijke Adembescherming, Gasmeten Ex, Ox, Tox, Industriële brand / veiligheidswacht, Buitenwacht (mangatwacht), Brandbestrijding en Ontruiming, Heftruck

Werkervaring:
Deze veiligheidskundige is vroeger begonnen als brandwacht en is doorgegroeid richting veiligheidskundige. Hij heeft nu ongeveer 6 jaar ervaring als veiligheidskundige binnen zowel aannemerij, petrochemie, als bij containerterminals. Zijn ervaring ligt voornamelijk in de operationele hoek. Van het lopen van veiligheidsrondes, tot werkplekinspecties, het geven van trainingen en het werken met werkvergunningen. Hij acteert op MBO-plus niveau.

Persoonlijkheid:
Deze veiligheidskundige is duidelijk, open en hij gelooft in oplossingen en hij brengt deze met overtuiging en met gedegen argumenten. Hij denkt graag mee met iedere klant om binnen de grenzen van het mogelijke aan de vragen te voldoen. Hij is praktisch, flexibel en gemakkelijk in de omgang.

Inzetbaarheid:
Fulltime beschikbaar voor projecten.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.