Veiligheidskundige

Die veiligheid aanpakt vanaf de werkvloer

Opleiding:
2002: Middelbare Veiligheidskunde (MVK)
1976: Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf
1974: MBO afdeling Bouwkunde

Cursussen:
Gasmeten, Deskundig toezichthouder steigergebruik, Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL), Interne audit, ISO9001, Erkend Dak inspecteur, Deskundig Toezichthouder rolsteigers, Keuring arbeidsmiddelen/handgereedschap, Keuring arbeidsmiddelen/klimmateriaal, Veilig hijsen, Veiligheidsbeoordeling steigers niveau 1, Veilig werken langs de weg'

Werkervaring:
Deze veiligheidskundige met een praktijkgerichte achtergrond verzorgt bijzonder concrete en duidelijke trainingen en coachingsessies. Dat leidt tot een daadkrachtige spirit bij de deelnemers én voor heldere handvatten waarmee zij direct aan de slag kunnen. Met al 16 jaar ervaring weet hij waarover hij het heeft. Daarvoor was hij timmerman en leidekker en de daadkrachtige, resultaatgerichte aanpak die daarvoor nodig was, zit nog steeds in zijn bloed.

Persoonlijkheid:
Deze veiligheidskundige zorgt voor veel enthousiasme binnen een team. Hij is sterk in het aanpakken van weerstand waardoor alle collega's samen hetzelfde doel voor ogen hebben én houden. Hij communiceert glashelder en houdt van praktische oplossingen.

Inzetbaarheid:
Per direct

ga terug