Senior jurist omgevingsrecht

gedreven en leergierige jurist met meer dan 15 jaar ervaring

Opleiding:
Grotius Academie, Specialisatieopleiding: Ruimtelijke Ordenings- en Milieurecht;
Universiteit van Tilburg, Nederlands Recht: afstudeerrichting: Staats- en bestuursrecht; deelname aan de VAR-pleitwedstrijd 2004;
Mgr. Frencken College Oosterhout, Atheneum.

Cursussen:
Omgevingsrecht, Milieuregelgeving in het bouwproces, Vergunningsvrij bouwen, Verdiepingscursus Wabo, Handhaving omgevingsrecht, Bouwbesluit voor juristen.

Kennisgebieden:
Wabo, Handhaving, Bouwbesluit, vergunningsvrij bouwen, APV.

Werkervaring:
Onze specialist heeft meer dan 15 jaar ervaring op diverse juridische vakgebieden, bij zowel gemeenten als een omgevingsdienst. Met o.a. de vertegenwoordiging van B&W in bezwaarprocedures, het opstellen van handhavingsbesluiten inzake Drank- en horecawet en aanverwante regelgeving en het adviseren bij vergunningverlening en handhaving.

Persoonlijkheid:
Hij is een enthousiaste allround juridisch specialist. Daarnaast heeft hij goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Onze specialist toont begrip voor de belanghebbende, maar heeft daarbij het juridisch doel helder voor ogen. Dat resulteert er in dat hij buiten de juridische kaders denkt en op deze manier met verschillende oplossingen komt voor de bestaande problematiek.

Inzetbaarheid:
Onze specialist is vanaf januari 2018 fulltime inzetbaar.

ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.