Word jij onze nieuwe collega toezichthouder bodem? Dan mag je Björn altijd bellen
Ook als hij midden in een tiebreak zit kun je met Björn Borrenbergs, projectmanager VTH FORTEC, contact opnemen.
Bel Björn bekijk vacatures
Word jij onze nieuwe collega toezichthouder milieu? Dan mag je Camiel altijd bellen.
Ook tijdens een stedentrip Parijs kun je met Camiel Lentjes, projectmanager VTH FORTEC, contact opnemen.
Bel Camiel bekijk vacatures
Word jij onze nieuwe collega toezichthouder bouw? Dan mag je Karlijn altijd bellen
Ook tijdens het plunderen van haar creditcard kun je met Karlijn Swaans, recruiter VTH FORTEC, contact opnemen.
Bel Karlijn bekijk vacatures
Word jij onze nieuwe collega toezichthouder asbest? Dan mag je Rena altijd bellen
Ook tijdens een boswandeling met Dazzle kun je met Rena Swalen, projectmanager VTH FORTEC, contact opnemen.
Bel Rena bekijk vacatures

Vacatures

FORTEC VTH breidt verder uit! Bekijk hier onze meest recente toezichthouder vacatures.

FORTEC-VTH

Een vakinhoudelijke achtergrond, motivator én sparringpartner. Professionals waar jij als toezichthouder bouw, asbest, milieu, bodem of water graag mee in gesprek treedt voor je volgende carrièrestap. Maak kennis met FORTEC-VTH. Waarom? Zij spreken jouw taal en staan midden in het VTH-vakgebied. Naast jouw kennis en kunde, hechten zij veel waarde aan jouw drijfveren en ontwikkeling. Bij FORTEC sta jij als toezichthouder centraal!

Camiel Lentjes,
Projectmanager

Camiel heeft ruime ervaring als teamleider Toezicht & Handhaving binnen de overheid.

Hierdoor kent hij het VTH-landschap tot in de detail. Met Camiel voer je daarom een inhoudelijk gesprek dat jou verder brengt in je carrière als toezichthouder. Daarnaast hecht Camiel veel waarde aan persoonlijke aandacht voor jou als specialist. Gedurende jouw loopbaan bij FORTEC blijft Camiel betrokken bij jou als persoon én in je werk. Zelfs tijdens stedentrips is Camiel gewoon bereikbaar voor jou!

Rena Swalen,
Projectmanager

Met drie jaar juridische ervaring bij de overheid, is Rena voor jou als toezichthouder dé inhoudelijke sparringpartner bij uitstek.

Hierdoor is Rena in staat om capaciteitsvraagstukken optimaal te inventariseren en de juiste inschatting te maken of deze aansluiten bij jouw wensen, drijfveren en ambities. Rena vindt het belangrijk dat jij je goed voelt binnen de omgeving waar je werkt. Zelfs als ze aan de wandel is met haar hond Dazzle, denkt ze met je mee over jouw volgende carrièrestap.

Karlijn Swaans,
Recruiter

Karlijn is nieuwsgierig naar jou als persoon en je professionele doelen.

Om de wereld waarin jij actief bent als toezichthouder nog beter te begrijpen brengt Karlijn regelmatig een bezoek aan gemeenten en Omgevingsdiensten. Hierdoor is Karlijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen het VTH-landschap en heeft zij parate kennis over de actuele capaciteitsvraagstukken binnen jouw vakgebied. Karlijn verbindt en brengt energie mee. En die vastberaden aanpak merk je zelfs tijdens het shoppen!

Björn Borrenbergs,
Projectmanager

Door zijn ervaring als leidinggevende heeft Björn zich ontwikkeld tot een volwaardig gesprekspartner met een groot inlevingsvermogen.

Björn is mede hierdoor in staat jouw carrièredoelen te vertalen naar een baan bij FORTEC als toezichthouder. Doordat Björn regelmatig mee loopt met FORTEC-toezichthouders krijgt hij een nóg beter beeld van jouw werkveld. Daardoor kan hij nog beter mee bouwen aan jouw toekomst. Björn daagt jou graag uit voor een potje tennis of een persoonlijk gesprek!

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als toezichthouder in petto hebben, neem dan contact op met een van onze VTH-specialisten.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • CV uploaden

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.