Voor een nieuwe uitdaging als toezichthouder bodem kun je Björn altijd bellen!
Bel Björn
Terug

Toezichthouder bodem

die zaken tot op de bodem uitzoekt

Jij bent...

een toezichthouder die zich richt op de Wet bodemsanering en het Besluit bodemkwaliteit. Dat komt neer op werkdagen die in het teken staan van het houden van toezicht op (complexe) bodemsaneringen, voldoen aan nazorgverplichtingen, toepassing en verplaatsing van verschillende grondsoorten, baggerspecie en bouwstoffen. Van het toetsen van onder andere BUS-meldingen en de uitvoering tot het bespreken van resultaten en advies over aanpassingen en maatregelen: je gaat tot de bodem en bent volledig en duidelijk. Jouw communicatieve vaardigheden sluiten daarop naadloos aan. Je staat stevig in je schoenen en kunt overtuigen. Jouw vermogen om begrijpend te lezen is uitstekend waardoor je scherp analyseert en kloppende beoordelingen maakt, bijvoorbeeld in bodemrapporten. Al eerder in je loopbaan deed jij ervaring op met toezicht en handhaving binnen de Wet bodembescherming en het Besluit bodemkwaliteit. Beschikkingen, vergunningen en verordeningen zijn jou dan ook meer dan bekend.

Jij hebt...

 • een relevant MBO/HBO diploma in handen zoals milieukunde of vergelijkbaar;
 • al eerder ervaring opgedaan met toezicht en handhaving taakaccent bodem bij een gemeente of omgevingsdienst;
 • ervaring met de wet- en regelgeving op het gebied van de Wet bodembescherming en het Besluit bodemkwaliteit;
 • ervaring met het toetsen van BUS-meldingen en bodemrapporten.

Jij krijgt...

 • alle kans om te specialiseren en te excelleren op het gebied van toezicht en handhaving milieu dankzij opleidingen binnen FORTEC;
 • persoonlijke aandacht en de ruimte om aan te geven hoe jij jouw ambities waar wil maken;
 • continuïteit in opdrachten van FORTEC;
 • een passend salaris met eventueel een leaseauto;
 • alle instrumenten in handen om je via opleidingen binnen FORTEC verder te ontwikkelen tot een echte specialist in jouw vakgebied;
 • uitdagende VTH-events speciaal georganiseerd voor VTH-vakspecialisten, zoals casusbesprekingen en sparsessies, die altijd worden afgesloten met een gezellige borrel.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou in petto hebben, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.