%|%%|% %|%%|%

Vergunningverlener Wabo

FORTEC weet als geen ander wat er speelt in de markt en welke thema’s er bij jou als vergunningverlener Wabo spelen: de omgevingswet die steeds wordt uitgesteld, de beperking van een salarisschaal of te weinig uitdaging in de werkzaamheden die je uitvoert. Het is belangrijk dat jij energie haalt uit het werk wat je doet. FORTEC investeert daarom graag in jouw ontwikkeling en biedt jou volop de ruimte om door te groeien, zowel professioneel als financieel.

Wie zijn wij?Van specialist naar FORTEC-specialist
Wij zijn de detacheringsorganisatie gespecialiseerd in Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Ons VTH-team bestaat uit specialisten zoals jij, van junior tot senior. De verbindende factor is het informele contact dat wij hebben met elkaar. Bij FORTEC sta jij als specialist centraal! Waar wil jij je in ontwikkelen? Kies je voor persoonlijke of juist vakinhoudelijke groei? Samen maken wij een opleidingsplan op maat (t.w.v. €1.500,- per jaar).

Waar zie jij jezelf werken?
Door het hele land hebben wij een warm netwerk binnen gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen en provincies. Afhankelijk van jouw wensen rondom functie, inhoud van werkzaamheden, reisbereidheid en salaris zorgen wij telkens weer voor een nieuw, passend project. Jij kunt als vergunningverlener Wabo overal in Nederland werken en jij kiest zelf bij welke gemeente of omgevingsdienst.

Jouw ontwikkeling staat voorop
Wat je ambitie ook is, FORTEC geeft jou de ruimte om jezelf succesvol te ontwikkelen. In een persoonlijk gesprek waar jouw ambities, drijfveren en competenties centraal staan, leren we jou kennen als persoon en als specialist. Hierbij kijken we verder dan alleen jouw werkervaring. Samen bouwen wij aan jouw carrière en geven we advies waardoor jij de juiste vervolgstap maakt. We faciliteren je waar nodig om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven, denk aan trainingen (bv. over de omgevingswet) en opleidingen (zoals ABW-1).

Van specialist naar FORTEC VTH-Specialist
Wil jij meer weten over hoe de sollicitatie- en ontwikkelprocedure bij FORTEC verloopt? Onze VTH-recruiters hebben in een blog haarfijn het pad van specialist naar FORTEC VTH-Specialist uitgestippeld.Neem contact met mij op
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij FORTEC? Bel of app mij via 06 154 23 600 of stuur een e-mail naar d.vlemmix@fortec.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.