VTH

%|%%|%

verdien een fiets

Dat wapeningkeuring niets met de middeleeuwen te maken heeft, hoeven we je jou niet te vertellen. Als bouwplantoetser of toezichthouder bouw weet je alles over omgevingsvergunningen en regelgeving voor de leefomgeving. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreek je de taal? Reageer dan op onderstaande vacatures.

Als je niet zelf op zoek bent, maar wel iemand in je netwerk hebt die interesse heeft, neem dan ook contact met ons op en maak kans op zo'n stoere fiets:

 

BOUWPLANTOETSER / VERGUNNINGVERLENER BOUW

In verband met vacatures die door Omgevingsdiensten niet rechtstreeks mogen worden ingevuld zijn wij per direct op zoek naar ervaren bouwplantoetsers. Als vergunningverlener bouw/ bouwplantoetser houd je je met name bezig met werkzaamheden op het gebied van omgevingsvergunningen voor het aspect bouwen en ruimtelijke ordening.

Het takenpakket is divers op het gebied van toetsing van aanvragen aan diverse regelgeving voor de leefomgeving. Daarnaast wordt je geacht baliewerkzaamheden te verrichten bij onze opdrachtgevers. Ook wordt een bijdrage verwacht aan de beleidsmatige aspecten van de werkzaamheden, waaronder het opstellen van beleid en de implementatie daarvan.

Spreek jij de taal en ben jij onze nieuwe bouwplantoetser? Klik hier voor de volledige vacature.


TOEZICHTHOUDER BOUW

Je houdt toezicht en voert zelfstandig (integrale) bouw- en sloopcontroles uit op het gebied van bouw, ruimtelijke ordening en overige WABO-taken. Je hebt een oog- en oorfunctie voor illegale bouw- en sloopactiviteiten en adviseert over de toepassing van handhavingsinstrumenten, waaronder dwangsom of bestuursdwang. De bevindingen rapporteer je in een inspectierapport en handel je in geautomatiseerde systemen af.

Spreek jij de taal en ben jij onze nieuwe toezichthouder bouw? Klik hier voor de volledige vacature.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.